Novoborské déja vu, florbalisté s Jabloncem opět o postup!

Verze pro tisk |

Stejná hala, stejní soupeři, opět neděle, opět Jablonci stačí z utkání vytěžit remízový bod, to vše stejné, jen o 343 dní později.

Českolipští florbalisté opět přivítají svého rivala v důležitém zápase, který hodně napoví kdo obsadí první postupové místo do baráže o první ligu. Lepší výchozí pozici má nyní náš soupeř, který drží díky lepšímu vzájemnému zápasu (4:2) v ruce trumf, jenž může v závěřečném účtování znamenat posun na první pozici.
Díky dvou odehraným zápasům navíc, se Česká Lípa může chlubit optickým šestibodovým náskokem v průběžné tabulce druhé ligy. V minulé sezóně derby v novoborské hale před 200 diváky rozhodl několik minut před koncem ex-českolipský střelec Petr Procházka a spustil tak euforii, kterou zastavila až baráž s Kozlem Počenice resp. se Ždárem nad Sázavou. Jablonec se bude tradičně opírat o výborného Zuzánka v brance, střelcem Veselým a výbornou taktickou organizací hry. Českolipské FBC se téměř celou sezónu může spolehnout na drtivý útok, hru na tři vyrovnané formace a kvalitním brankářem Knolem, který letos nahradil zraněného Lukáše Knapčíka. Tým opustil Petr Procházka, který hledá štěstí v Mladé Boleslavi, zpátky se ovšem vydal matador extraligových hřišť a českolipská ikona, Štěpán Motejzík a jako střlecká náhrada za Procházku vylétl v posledních zápasech Karel Veber. Zápas začíná v 11:40, dá se opět očekávat fantastická divácká kulisa, kterou jistě podpoří i soupeřův fan club.
FBC Česká Lípa - 1. FBK Campus Jablonec nad Nisou 21.2. 11:40 hala Jiskra Nový Bor
FBC Česká Lípa - TJ Lovochemie Lovosice 21.2. 16:40
vstup zdarma

Nahoru