Den otevřených dveří na Gymnáziu Česká Lípa

Archiv
Verze pro tisk |

Studenti provedou návštěvníky v době od 10 do 15 hodin budovou, nahlédnou s nimi do odborných učeben, seznámí je se školními aktivitami a rádi a upřímně zodpovědí případné dotazy.
   Kromě prohlídky školy je pro zájemce od 15.00 do 18.00 hodin připraveno informační odpoledne, která se bude týkat především přijímacího řízení pro rok 2010, dále učebních osnov a studijních možností.  Zájemci budou moci nahlédnout též do testů použitých při přijímacích zkouškách v minulých letech.Společnost SCIO, jejíž profesionálně připravené testy naše škola používá, poskytla též tištěné sady cvičných testů – ty si mohou uchazeči o studium přímo zakoupit  (ceny se pohybují od 198,- Kč do 598,- Kč za sadu, a to podle počtu testů v sadě).
   Výraznou novinkou přijímacího řízení roku 2010 je skutečnost, že uchazeči do prvního ročníku osmiletého studijního cyklu budou přijímáni bez přijímacích zkoušek, pokud na základní škole dosáhli v posledních třech klasifikačních obdobích studijního průměru do 1, 15. Další podrobnosti se dozvíte, pokud nás 3. prosince navštívíte. Rádi vás uvidíme!


H.Paszeková, zástupkyně ředitele školy



Nahoru