Výcuc 11/07/2010

Verze pro tisk |

Nehoda v Zákupech, záchranáři vyjížděli více než tisíckrát. Ve Velkém Grunově zemřel traktorista, na některých koupalištích už se vyskytují sinice. Uprchl vězeň. Kino v Novém Boru bude snad nakonec digitalizováno.

 

Vážná nehoda se stala v Zákupech – Božíkově, vlak se srazil s osobním automobilem. Zranění byli přepravováni vrtulníkem. Celý článek z Českolipského deníku zde. (Podle neoficiálních informací jela v autě známá českolipská lékařka.)

 V uplynulém týdnu měli záchranáři Libereckého kraje co dělat. Celkem museli zasahovat u více než tisícovky případů. Celý článek, taktéž z Českolipského deníku zde.

 Ve Velkém Grunově zemřel v noci z pátku na sobotu traktorista. Příčiny nehody se vyšetřují. Zprávu nám přinesl server R1Genus. Celý článek zde.

 V některých českolipských nádržích na koupání už se vyskytují sinice, zatím jich naštěstí není tolik, aby zabraňovali koupání. Zprávu nám přinesl opět server R1Genus. Celý článek zde.

 Z pracoviště v českolipské firmě Modus uprchl vězeň z Jablonecka. Policie vyhlásila pátrání. Zpráva je tentokrát z Jabloneckého deníku. Celý článek zde.

 V novoborském kině se bude opět jednat o digitalizaci. Přispět by měl i státní fond. Článek je do třetice z Českolipského deníku. Celý článek zde.

Nahoru